Τραγουδιστησ Ναρκωτικα - Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα : Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (.

Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Χθες έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης γνωστού τραγουδιστή για υπόθεση ναρκωτικών και αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για πρώην διαγωνιζόμενο . Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ from www.thepressroom.gr
Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή.

Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Χθες έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης γνωστού τραγουδιστή για υπόθεση ναρκωτικών και αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για πρώην διαγωνιζόμενο . Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε . Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι .

Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ
Θρήνος! «Έσβησε» πασίγνωστος τραγουδιστής στα 21 του (ΦΩΤΟ from www.thepressroom.gr
Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε . Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (.

Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι .

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Χθες έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης γνωστού τραγουδιστή για υπόθεση ναρκωτικών και αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για πρώην διαγωνιζόμενο . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα
Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα from www.eirinika.gr
Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Χθες έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης γνωστού τραγουδιστή για υπόθεση ναρκωτικών και αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για πρώην διαγωνιζόμενο . Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι .

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Χθες έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης γνωστού τραγουδιστή για υπόθεση ναρκωτικών και αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για πρώην διαγωνιζόμενο . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (. Γνωστός τραγουδιστής που έγινε δημοφιλής από το the voice συνελήφθη τα μεσάνυχτα του σαββάτου στη νίκαια για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε . Τι δήλωσε στο πρωινό ο αδερφός του τραγουδιστή. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο τμήμα ασφαλείας νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Αμέσως έδρασαν, τους έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά αλλά και το κλειδί του αυτοκίνητου το οποίο ήταν του τραγουδιστή. Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου.

Τραγουδιστησ Ναρκωτικα - Ο Νότης Σφακιανάκης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα : Συνελήφθη τραγουδιστής του the voice μαζί με τη σύζυγό του για διακίνηση ναρκωτικών (.. Στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας οι . Τραγουδιστής που συμμετείχε σε γνωστό talent show συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα του σαββάτου. Δεν έχουν τέλος οι βόμβες που σκάνε το τελευταίο διάστημα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην εγχώρια σοουμπίζ, καθώς μετά τις . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας σε μαγαζί στην περιοχή της νίκαιας και φέρεται να έκανε .